Уроци на трейдъра милионер – Настройки на ума

Това е първата книга от поредицата Уроци на трейдъра милионер– как да печелим на финансовите пазари. В нея разказвам за настройките на ума. Тук ще намерите изключително полезни разсъждения и съвети на един преуспял трейдър, благодарение на които ще адаптирате своето мислене и възприятие към спецификата на нашия странен занаят.

Лично на мен те ми помогнаха да „наместя” в съзнанието си всички трейдърски знания, които имах до този момент и да ги свържа в ефективна търговска система.

Уроците на трейдъра милионер за настройките на ума са изключително подходящи и за абсолютно начинаещите, защото създават естествената среда, в която да се „инсталират” всички теории и стратегии за търговия на финансовите пазари. Това ще помогне на бъдещите трейдъри да си спестят много грешки, пари и нерви, които обичайно съпътстват трупането на опит в трейдинга.

Още на книга първа Настройки на ума от поредицата  Уроци на трейдъра милионер можете да прочетете във форекс списание trade4win.info. Там давам и актуална информация за уеб  книжарниците, където книгата вече се продава.

Уроци на трейдъра милионер

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s