Уроци на трейдъра милионер – Програмиране на успех

Това е книга втора от поредицата„Уроци на трейдъра милионер“ – как да печелим на финансовите пазари.  В нея фокусът е върху изграждането на трейдърската личност. Ще присъствате на един корпоративен семинар и от първо лице ще научите една завършена концепция за Програмиране на успех.

Трейдърът милионер детайлно разглежда основните фактори, които „дават пропуск“ за елитния клуб на печелившите трейдъри и в типичния си стил представя своите оригинални разбирания – кои са качествата, необходими за постигането на успех, кое отличава поведението на печелившите трейдъри и кое е тяхното „тайно оръжие“.

Концепцията на трейдъра милионер за Програмиране на успех е изключително ясна и напълно достъпна да усвояване и практическо приложение. Тим има уникалната способност да опростява нещата и да извежда сентенцията от своя опит. Всичко това той представя пред курсистите на семинара, а в тази книга вие ще научите най-важното от неговите лекции.

Още на книга втора  от поредицата  Уроци на трейдъра милионер – Програмиране на успех можете да прочетете във форекс списание trade4win.info. Там давам и актуална информация за уеб  книжарниците, където книгата вече се продава.

Уроци на трейдъра милионер

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s