Уроци на трейдъра милионер с фейсбук страница

Събрах цялата история на поредицата от книги „Уроци на трейдъра милионер“ във фейсбук страница. Хронологично отбелязах зараждането на идеята, излизането на всяка от книгите, споделих и всички публикации по темата, както и откъси от издадените книги.

Първите две излезли книги от поредицата предизвикаха голям интерес в трейдърската общност и до този момент неотменно са в топ 10 на бестселърите на Хеликон. Като автор, това ме изпълва със заслужена гордост. Макар че избрах „динамичен“ начин на повествование, който прави книгите леки за четене, съдържанието е наситено със синтезирани знания, предадени от първо лице и извлечени от практическия трейдинг.

Страниците на книгите изобилстват със сентенции на трейдъра милионер, а неговите необичайни метафори и сравнения провокират мисленето и стимулират израстването на начинаещите. Ярко предимство на „Уроците“ е уникалния начин, по който разсъждава преуспелия трейдър и необичайно „простия“ подход за анализиране на трейдърската работа. В книгите НЕ се пресъздава някаква свръхнаука, а всичко е достъпно за усвояване и лесно практическо приложени.

Фейсбук страницата „Уроци на трейдъра милионер“ НЯМА да бъде само хроникьор на поредицата от книги. Тя ще има свой собствен „живот“. Ще „извадя“ някои от разсъжденията на трейдъра милионер от книгите и ще ги публикувам във фейсбук страницата на „Уроците“. Ще публикувам в аванс някои от предстоящите за публикуване страници; ще споделя допълнително любопитни факти около съдържанието на книгите; ще помествам снимки и случки от местата, където се „случват“ разговорите с необичайния трейдър; ще споделя с феновете и още колоритни диалози, останали извън издадените книги.

Каня всички приятели и почитатели на поредицата от книги „Уроци на трейдъра милионер“ да посетят и харесат тяхната Фейсбук страница и да станат част от Клуба на преуспелия трейдър!

Facebook_Uroci.

фейсбук страница Уроци на трейдъра милионер

Advertisements

About Стефан Трашлиев

Индивидуален трейдър на международните форекс пазари. Журналист популяризатор. Google
Публикувано на БЕЛЕЖКИ. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s